Vårt Team

Välkommen att lära känna det drivna teamet bakom North Hitech. Vi är experter inom AI, app- och systemutveckling, och vårt dedikerade team arbetar passionerat för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar till våra kunder.
Vårt Expertteam

Möt vårt hängivna team

Samuel Lindkvist

Founder & CEO

David Petersson

Agile Expert / Scrum Master

Henrik Sandberg

Expert Developer

+20

Nöjda kunder

+5

Certifikat inom utveckling

+10

Svartbältade utvecklare

+100

Slutförda projekt

Vad vi gör

IT-lösningar för Framtiden

På North Hitech är vi engagerade i att leverera högteknologiska IT-lösningar som kombinerar kostnadseffektivitet med högsta kvalitet. Vårt team består av erfarna utvecklare som är specialiserade på att skapa skräddarsydda system och applikationer. Vi strävar alltid efter att inte bara möta, utan också överträffa våra kunders förväntningar.

Nyutveckling

På North Hitech specialiserar vi oss på att skapa helt nya digitala produkter från grunden.

Vidareutveckling

Har du redan en produkt som behöver en uppgradering? North Hitech är experter på att förädla och expandera befintliga applikationer och system

Support-och förvaltning

Vårt förvaltningsteam ser inte bara till att dina system är stabila och säkra, utan också att de ständigt förbättras för att möta både nuvarande och framtida behov

5/5
"North Hitech förvandlade vår vision till en revolutionerande app som överträffade alla våra förväntningar"
Henrik Larsson
5/5
"Med North Hitechs AI-integrationer har vår kundservice nått nya höjder – otroligt responsiva och innovativa lösningar!"
Magnus Berglund
5/5
"Vi litade på North Hitech för vår webbutveckling, och resultatet blev en användarvänlig och visuellt imponerande webbplats som verkligen sticker ut"
Sofia Ekström
Urval av kunder

Låt oss skapa framtiden tillsammans

Din vision. Vårt uppdrag.
På North Hitech är vi alltid redo att lyssna, lära och samarbeta för att förverkliga dina mest ambitiösa projekt. Vare sig du är i början av din digitala resa eller söker en partner för att ta dina befintliga lösningar till nästa nivå, är vi här för dig. Kontakta oss idag för att starta en dialog som kan transformera din verksamhet. Vårt team av experter väntar på att hjälpa dig att navigera i den digitala världen och utforma lösningar som inte bara möter, men överträffar dina förväntningar.

Begär offert nu
Rulla till toppen